Hur du förbättrar din engelska

1. Starta en blogg på engelska.
Starta en blogg där du endast skriver på engelska. Uppdatera bloggen ofta och skriv om intressanta ämnen då det generar mycket trafik. Att skriva är ett utmärkt sätt att bygga upp ditt ordförråd och arbeta på din grammatik. Du kommer förbättra ditt sätt att bilda meningar också. Om du vill förbättra ditt tal på samma gång du förbättrar din engelska kan du läsa ut högt det du publicerar på bloggen. Hur man skapar en blogg kan hittas här

2. Lyssna på mp3 filer.
Lyssna på låtar är ett bra sätt att lära sig engelska, ett ännu bättre sätt är att lyssna på ljudböcker som innehåller romaner eller information. Det finns massor med gratis ljudböcker och mp3 filer som du kan ladda ner lagligt.

förbättra din engelska

3. Läs låttexter.
Att läsa sång lyriks kan förbättra ditt ordförråd på ett bra sätt. Om du inte förstår ett ord som finns med i texten kan du slå upp det i ett lexikon eller ordbok. Om du är en glömsk person kan du skriva ner alla ord som du inte förstår i låten och träna på dem.

4. Chatta på engelska. 
Det finns diverse chattsidor som är menade för amerikaner men även välkomnar individer utanför Amerika. Gå in på dessa chattrum och berätta att du endast är där i syfte att förbättra din engelska. De är oftast väldigt vänliga och du kan även skapa vänner på vägen till en förbättrad engelska.

5. Läs lexikon.
Läs lexikon för skojs skull. Det låter väldigt tråkigt men det är faktiskt ganska kul. Försök att sätta ordet du lär dig i en mening. Du kan även välja ut 10 eller 20 ord och träna på dem tills du kan dem utantill och sedan repetera. Du kan även göra det till en frågesport med några vänner och ha kul.Lycka till med att förbättra din engelska!