Hur man får en kille

Längtar du efter någon att hålla om och älska? Att få en pojkvän är inte alltid det lättaste. Många tjejer är rädda för att avvisade. Följer du våra tips kommer du få en pojkvän på nolltid!

1. Var självsäker.
Om du inte är självsäker kommer du inte lyckas, detta är det första steget. Om du ser säker ut kommer killar dras till dig, killar älskar självsäkra tjejer.

2. Var positiv och skratta.
Skratta inte för mycket, då finns det en risk att han tror att du är en knäppskalle. Var positiv, med positiv energi kommer killar bli naturligt dras till dig. Vi alla vill umgås och hänga med människor som är positiv och har en positiv energi omkring sig.

3. Var genuint intresserad.
Även om det är basket eller dödsmetall som han gillar men du hatar så skall du lyssna och vara intresserad. Ni kommer förmodligen inte ha samma intressen, han kommer förmodligen inte gilla något som du gillar och vice versa. Du kan forska lite om hans intressen, kanske kolla på det lite eller lyssna på det. Han kommer uppskatta det enormt mycket. Att du sedan kan lite om det är bra i en konversation då ni har något att konversera om.

4. Se bra ut.
Majoriteten utav alla killar tycker inte om tjejer som överanvänder smink. Experimentera lite och se hur du ser bäst ut. I lite smink, i medel eller inte alls? Se fräsch och ren ut. Ta dagliga duschar och ta hand om personliga hygien. Ingen vill ha en flickvän som inte är fräsch. Att få en pojkvän kan vara svårt om man inte är förberedd men det är värt det!

5. Läs hans tecken.
Om du verkligen inte får några vibbar från honom kan du låta han vara och inte försöka då det är ett tecken att han förmodligen inte är intresserad. Tecken på att han inte är intresserad alls är om han ser sig om runt medans ni pratar eller avbryter dig hela tiden. Försök att tolka hans vibbar på ett korrekt sätt, om du får dåliga vibbar är det bara att gå vidare, om du får bra vibbar kan du fortsätta prata med honom och se vart det leder.

Lycka till med att få en pojkvän! Vi hoppas att våran guide har hjälp dig. Om du har problem att komma ihåg dessa tips kan du skriva ner dem och läsa dem några gånger per dag tills du kommer ihåg dem.