Hur man får en tjej

1. Prata med så många tjejer så möjligt.
Prata med så många tjejer på en gång som du kan. Inte bara tjejer du är attraherad av, du kan alltid bli attraherad utav dem senare i framtiden. Att prata med många tjejer kommer ge dig övning att prata med tjejer. Du kommer även lära dig hur de tänker och känner i allmänhet. Sätt en mål för dig själv att prata med minst 5 nya tjejer varje dag.

2. Låt henne veta att du är singel.
Låt henne veta att du är singel så hon inte undviker att flörta med dig. Att ha din relationstatus på singel är ett bra sätt, eller prata med henne om singellivet.

3. Var öppen
Var öppen, när du letar efter en ny flickvän, och med flickvän menar jag någon som är villig att vara i en engagerad relation med dig, skall du kunna bortse från hennes brister och acceptera dem. Om du inte är öppen och väldigt kräsen kommer du få det svårt att hitta en flickvän.

4. Flörta mycket.
En stor del av att vara charmig är att man skall veta hur man flörtar. Och de människor som är bäst på att flörat är de som är avspända och komfortabla. Om du vet hur man flörtar då är det en stor fördel. Tjejer älskar när killar flörtar med dem på ett charmerande sätt. Flörta charmigt och inte snuskigt. Om du inte vet hur man flörtar kan du hitta en guide här.

5. Få henne att skratta
Om du inte vet hur man får en tjej att skratta är du i stora problem. Tjejer älskar killar som kan få dem skratta, vilket gör att detta är en av de viktigaste stegen. Tjejer älskar killar som har humor och inte tar allting på allvar. Fråga dina vänner om du är rolig eller inte, förhoppningsvis är du rolig!