Hur man får magrutor snabbt

Stärk din buk och förlora kroppsfettet. Konceptet kan låta enkelt, men att sätta den i handling kan vara ganska krävande. Det kommer att ta engagemang, tid och tålamod för att få ett sex-pack, men i slutändan är ansträngningen väl värt det. För att få magmuskler snabbt behöver du göra två saker: förlora fett och bygga muskler. Du får detta genom diet och träning dagligen. Du kan ha de mest tonade och muskulös magmuskler, men det kommer inte visas om det finns lager av fett över dem. Följ dessa steg för att bygga dina magmuskler snabbt.

1. Cardioträning 
Det finns inget sätt att rikta fettförbränning i något område av kroppen. Du måste förlora en del av den extra fett över magen. Även om du tränar och får gigantiska magmuskler, om det fortfarande fettlager över dem kommer ingen någonsin att få se dem. Cardio träning är träning som höjer pulsen för en bestämd tidsperiod. Några exempel skulle vara igång, jogging, cykling, dans och rodd.

hur man får magrutor snabbt

2. Ät mindre måltider 
Stora middagar är dåligt för fettförlustsprocessen eftersom de flesta är inte aktiva efter middagen. Detta är grunden för råd i linje med "ät inte något inom ett visst antal timmar innan du går till sängs". Påståendet att hela middagen lagras som fett är inte helt sant. Processen är mer komplicerad än så, men det faktum att du inte rör dig efter middagen räcker för att skada. Du kan kompensera detta genom att äta en större lunch eller småäta hälsosamt innan middagen. Färska frukter eller grönsaker är utmärkta val för stävja din aptit och för att inte nämna andra hälsofördelar. En handfull nötter kan göra detsamma. Drick ett stort glas vatten innan du sätter dig vid bordet.

3. Ät frukost 
Många människor hoppar över frukosten eftersom de inte har tid för det. Den skadan som sker när du hoppar över frukost från en viktminskning perspektiv är att du äter en stor lunch eftersom din kropp inte har haft något under de senaste 12 (eller fler) timmar. När du äter en stor lunch blir du sömnig efteråt, så nu är du både improduktiv och inaktiv. Spannmål tar inte mycket tid att förbereda och konsumera, och de flesta av dem är mycket hälsosamma nuförtiden. Även ett äpple eller yoghurt är bättre än ingenting. Helst bör din frukost vara den största måltiden på dagen, lunch den andra, och middag den minsta.

4. Lyft vikter 
Ju mer muskler kroppen har, desto fler kalorier förbränner kroppen, även vid vila. Dessutom är styrketräning viktigt för att begränsa mängden muskelmassa du förlorar medan du minskar ditt kaloriintag. Om du bara gör hjärt övningar (löpning, spela basket, fotboll) utan styrketräning så kan du förlora muskelmassa, inklusive magmusklerna

5. Håll din metabolism stadig 
Ät en liten måltid var tredje timme när du är vaken kommer inte snabba upp din ämnesomsättning, snarare kommer den att hålla den igång. Din ämnesomsättning går och saktar ned med din matintag. Att äta något litet var tredje timme kommer att hålla metabolismen igång och den kommer bränna kalorier och hjälper dig gå ner i vikt. Varje måltid bör innehålla magert protein, så att din kropp inte behöver bryta ner dina muskler för bränsle, vilket skulle krympa magmusklerna samt sakta ner din ämnesomsättning.