Hur man får mer skägg

1.
Kontrollera att du har vissa mineraler och vitaminer som anges som är bra för hårväxt i din kost. Dessa dagliga näringsämnen inkluderar, men är inte begränsade till, följande: 15.000 lU vitamin A; 50 mg vardera vitaminer B3, 5, 6 och 12; 2 g vitamin C; 800 lU vitamin E, och 50 mg biotin.

2.
Få tillräckligt med sömn. Din kropp använder den tid du sover för att reparera, återställa och förfriska, och sömn hjälper ditt hår att växa.

3.
Begränsa mängden stress i ditt liv och lär dig att hantera de stressfaktorer som finns, stress kan bromsa hårväxten och gör håret svagt och skör. Motion, meditation, yoga, djup-andningsövningar och stress-hantering övningar är alla rekommenderade strategier för att hantera stress.

4.
Håll ditt ansikte ren, återfuktad och exfolierad för att möjliggöra en god ansiktshår tillväxt. Ånga öppnar porerna för enklare rengöring och närmare rakning. Exfolierande tar bort de döda hudceller och håller dina porer och hårsäckar i god hälsa. Detta kommer att möjliggöra bättre hårväxt och begränsa förekomsten av inåtväxta hårstrån. Moisturizer håller huden frisk, vilket ger bättre hårväxt. Om din hud är torr kommer du att ha mer inåtväxande hårstrån och ditt ansiktshår tillväxt kommer att bli förkrympta.

5.
Lyft vikter för att öka produktionen av testosteron. Hög testosteron produktion under puberteten är det stimulerar initiala ansiktshår tillväxt.