Hur man flörtar

 Vad är att flörta? Kort sagt är det ett sätt att träffa potentiella partners. Genom att flörta visar du att du är intresserad och öppnar dörren för dem. Om personen flörtar tillbaka kan du vara säker på att de är intresserad av dig. Att flörta är en konst, det är en mycket viktig färdighet. Vissa personer blir nervösa när de flörtar, vissa är rädda att bli nobbade när de flörtar, kan du flörta så kommer du inte få några problem med att visa intresse. Följ dessa riktlinjer för att bli en mästare på att flörta!

hur man flörtar

1. Förvänta dig inte någonting.
Flörta kan vara roligt, men bara om du inte tar det på allvar. En stor del av tiden kommer du flörta med någon för en kort stund och sedan kommer du troligen aldrig prata med personen igen. Om du forväntar dig att varje person du flörtar med kommer bli din pojkvän eller flickvän kommer du bli väldigt besviken.

2. Var bekväm.
Le och slappna av! Använd ditt kroppsspråk för att ge vibbar till personen. Visa att du är säker och bekväm. Försök att inte var nervös, om du börjar bli nervös skall du försöka lugna ner dig. Att flörta och vara nervös är inte den bästa kombinationen, det kommer förmodligen gå dåligare än du trott.

3. Läs personens kroppsspråk
Läs individens kroppspråk, är de intresserade? Verkar de vara intresserad? Är de besvärad? Är de ledsna? Från första sekunden du börjar prata med någon du vill flörta med måste du läsa av individens kroppspråk. När du börjar flörta kolla på personens kroppspråk, om personen inte gillar att du flörtar kommer individen visa det. Med kroppsspråk får du veta majoriteten utav alla gånger om personen är intresserad eller inte.

4. Ögonkontakt.
Du har förmodligen fått ögonkontakt med en annan människa förut, men du har varit blyg och tittat bort. Ögonkontakt är viktigt om man vill flörta med en person. Du behöver inte stirra dem i ögonen, kolla dem i ögonen några sekunder och le. Om de tittar tillbaka på dig och ler, är de förmodligen intresserade.

5. Ge personen uppmärksamhet
Ge personen din uppmärksamhet. Skratta åt deras skämt, lyssna på deras berättelser och titta inte runt medans ni snackar utan fokusera på personen. Lyssna ordentligt och se intresserad ut, även om du inte är intresserad.