Hur man förbränner fett

1. Undvik vissa dieter
Undvik dieter som är en trend. Det finns ingea mirakel när det kommer till vikminskning, det finns ingen magisk té eller mat som får dig att gå ner i vikt. Undvik särskilt dieter som eliminerar en viss typ av mat, du bör konsumera kolhydrater, protein och fett vid varje måltid för att hålla en balanserad kost.

2. Kalori in, kalori ut 
Kom ihåg att fett är inte lika viktigt som kalorier för att kontrollera vikten. För att gå ner i vikt måste du bränna mer kalorier än du förbrukar. Det är så enkelt. Anledningen till att vi har fått lära oss att vara försiktig med fet mat är att de tenderar att ha mycket kalorier, men detta ofta ger oss anledning att eliminera hälsosam fet mat, som avokado, oljor och lax från vår kost i onödan. Se bara till att du äter hälsosam enkelomättade och fleromättade fetter i stället för mättade och transfetter.

3. Skär ner på bearbetad livsmedel 
Köp bara helt naturliga livsmedel, som har lite eller inga tillsatta konserveringsmedel och kemikalier. Om du inte kan hitta den i naturen, tänk två gånger innan du äter den.

4. Lyft vikter 
Detta innebär att lyfta vikter hemma eller på gymmet under minst 30 minuter åt gången två gånger i veckan. Med muskler går det snabbare din ämnesomsättning, eftersom muskulösas människors kroppar bränner mer kalorier även när de vilar och då förbränner du fett snabbare.

5. Skippa läsk och snacks 
Skippa all typer av läsk och snacks, Light drycker kan du dricka då och då men de flesta är onaturliga och inte så hälsosamma. Coca cola Light och Zero innehåller visserligen 0 kalorier, dock innehåller det Aspartsam som är ett ämne som tros framkalla cancer och får dig att bli sugen på socker. För att förbränna fett snabbare skall du skippa all typ av snacks och läsk, drick citronvatten istället.