Hur man kan äta godis och gå ner i vikt

Försöker du gå ner i vikt men sötsuget plågar dig? Du behöver inte sluta gå ner i vikt bara för du äter lite godis, du kan gå ner i vikt precis som vanligt även om du äter godis eller sötsaker. Nedanför förklarar vi hur man går ner i vikt även om du äter godis.

1.
Räkna ut hur många kalorier från godis du kan äta på en dag. Omkring 200 - 300 kalorier på en vanlig dag är rimligt.

2.
När man äter godis skall man använda portionskontroll. Portionskontroll är att förstå hur mycket en portion är och hur många kalorier en portion innehåller. Kolla på förpackningen och kolla hur många kalorier det innehåller i en portion/påse/pack, ät inte mer än 200-300 kalorier. KitKat är en av de choklad som har få kalorier.

3.
Köp sockerfria sötsaker. Många hälsokost butiker säljer dessa i butik. Jag rekommenderar att inte äta stora mängder av dessa (de innehåller aspartam och konstgjorda sötningsmedel som gör att du längtar efter vanligt socker, och kan även orsaka cancer) men de bidra till att tillfredsställa små sockerbegär.

4.
Bränn extra kalorier. Om du äter 200 kalorier godis eller andra tomma kalorier, då kommer du behöva att behöva bränna extra kalorier. För att gå ner i vikt måste du bränna mer kalorier än du äter. En vanlig person som inte tränar måste få in sig ungefär 2000 kalorier per dag.