Tjäna pengar på din blogg

1. Gå med i någon form avreklam program. Det finns en hel del reklamprogram för bloggare att ansluta sig till. De mesta populära är Google Adsense. De erbjuder pay-per-click som innebär att du får en liten summa pengar varje gång någon klickar på din annons. Med lite ansträngning kan du implementera annonser på din blogg och börja tjäna pengar på din blogg.

2. Sälj utrymme direkt till annonsörer Du kan pröva att sälja annonsplatser direkt till annonsörer för att tjäna pengar på din blogg. Om din blogg inte har en stor publik kan det bli svårt att sälja utrymme direkt för att tjäna pengar på din blogg. Webbplatser som buysellads gör det enklare och du behöver inte en stor publik.

3. Annonsera produkter på dina blogginlägg Du kan annonsera produkter när du skriver blogginlägg. Det finns flera företag som gärna betalar dig om du bloggar om deras produkt och marknadsför den åt dem.

4. Bli en professionell bloggare Det är lättare att säga än att göra. Att bli en professionell bloggare är inte det lättaste i världen, men om du kan skriva bra och självständigt då har du en större chans att bli en professionell bloggare. Som professionell bloggare arbetar du hemma och tjänar stora pengar.

5. Be om donationer Det är osannolikt att generera mycket pengar från donationer, men det kan inte skada att be om donationer på sin blogg. Om din publik vill att du skall fortsätta och har råd att donera kommer de förmodligen gör adet. Det är lätt som 123 att lägga till en PayPal donations knapp på din webbplats.