Hur man framstår som rik

1. Hygien
Klar, fläckfri hy är ett stort plus. Använd ansiktstvätt och återfukta varje dag för att minimera finnar och fläckar. Även om du inte har fläckar använda concealer!

2. Hår 
Kontrollera att du har den typ av hår som varje flicka vill ha och varje kille vill röra. Mjuk, kanske vågig, medellång eller långt hår. Naturliga färger är bäst, men om du måste färga det, se till att du inte har några rötter som visas och att det ser äkta ut.

3. Stil
Titta på serier som Gossip Girl och kolla hur de klär sig. Blair, Serena och Jenny från Gossip Girl har den "rika" stilen. Se till att du inte har på märkeskläder som är vardagliga som Nike, Reebok och Puma. Rika personer har lite mer exklusiva kläder.

4. Etikett och fason 
Du behöver inte vara så här hela tiden, du kan fortfarande vara vild och galen med dina vänner - men på flottiga fester och evenemang (om du går till dem) skall du ha etikett och fason.

5. Bär smycken
Inga plastik smycken som går att köpa i affär för en billig peng. Använd falska diamantörhängen (kolla in Guldfynd hemsida och ta reda på en viss stil kan du kopiera)

6. Skaffa en väska som skriker pengar
En väska som ser dyr och exklusiv ut. Helst en märkesväska som Gucci, Dolce & Gabbana eller Armani. Den behöver inte vara äkta, bara se äkta ut.