Tjäna pengar online

 

Förr i tiden behövdes det flera saker för att tjäna pengar på internet, bland annat behövdes det en egen hemsida, en produkt att sälja och en hel del marknadsföring. Numera behöver du knappt någonting av det. Ja, du såg rätt. Du behöver ingenting för att sätta igång och tjäna pengar med din dator. Att tjäna pengar online är lite av en konst, man måste kunna sin sak. Det tar inte en lång tid, men det krävs tålamod för att tjäna pengar online. Jag garanterar dig om du verkligen försöker kan du tjäna upp till 2000 kr/dag. När jag först började med detta var jag väldigt skeptisk till att man kunde tjäna pengar online. Jag började sent på natten, nästa dag när jag vaknade hade jag tjänat 850:- kr. Jag blev förvånad och fördjupade mig i ämnet, nu tjänar jag 2500:- kr per natt. Att tjäna pengar på online är något många inte vet, men vi på gratis-guider.se vill att alla skall ta del av metoderna. Sharing is caring!

Vissa personer blir väldigt skickliga på detta och avancerar till en helt annan nivå där man tjänar betydligt mer än 2500:- kr, personer som dessa har detta som ett yrke. De flesta personerna som har detta som ett yrke börjar som en vanlig människa som vill tjäna lite extra. När personen inser hur bra man tjänar börjar fördjupandet. Det finns flera företag som jobbar med detta.

Våra metoder är testade innan de publiceras, vi har plockat ut de fem bästa metoderna om hur man tjänar pengar online.
Möjligheter som ett företag ger dig om de är riktiga och inte luras:

 

 

Metoder:

 

1. Skriv för olika hemsidor
Du kan skriva för olika hemsidor, de betalar dig för dina egna artiklar som du själv har skrivit. Detta är ett bra sätt om du älskar att skriva och villtjäna pengar online. Sidor som Yahoo!, Crunchbase och Helium betalar för kvalitén på din artikel eller blogginlägg. Du kan skriva om vad du vill, från hur man tjänar pengar online till hur man lagar en viss maträtt. Du kan enkelt skriva en artikel om ett ämne du är väldigt intresserad utav. En bra artikel kan betala upp till 1500:- kr, konsten att tjäna pengar online!

2. Starta din egna blogg
Du behöver inte ha en webbplats eller installera bloggvara, du behöver inte ens veta hur man annonserar! Blogger ställer in allting för dig kostnadsfritt på mindre än tio minuter! Du behöver inte veta någonting om webbdesign, blogger gör allting. Den sätter även upp automatiska annonser som du tjänar pengar på genom att dina besökare klickar på dem. Du kan även annonsera en viss produkt på din blogg för att tjäna pengar online.

3. Annnonsera andra företag eller produkter.
Om du har en webbplats eller blogg kan du annonsera andra företags produkter eller andra företag helt enkelt. Vi på gratis-guider.se

 rekommenderar att du annonserar för större företag som säljer produkter för det är lättare att sälja dem. Du kan sätta en liten text eller bild på din webbplats som annonserar produkten och du kommer få pengar för det. Du kan även göra en speciell webbplats som annonserar för människor, och detta skall du givetvis ta betalt för och då kommer du tjäna pengar online.

4. Sälj bilder
Du behöver inte vara en professionell fotograf för att sälja dina bilder. Folk är i ständig behov utav bilder för presentationer, broschyrer, webbsidor, design och de är villiga att betala bra. Människor söker oftast efter bilder genom sökord och inte fotografens namn, tänk på att namnge den till något bra som är lätt att komma ihåg och är relevant. Du kan även sälja dina bilder på hemsidor som FotoliaShutterStockDreamstime and iStockphoto.

tjäna pengar online

5. Skriv en ebook
Kan du behärska ett programmeringsspråk? Är du flytande i ett språk? Vet du mycket om fåglar? Skriv en ebook och du kan tjäna 1000:- kr per dag. Om ämnet är intressant och många har ett stort intresse för det är det lätt att tjäna pengar på det. Om du märker att det finns mycket folk som behöver hjälp inom ett viss område inom datorer kan du skriva en ebook om det. Om det är tillräckligt intressant kommer folk köpa den. Priset bestämmer du själv, runt 50 kr är rimligt för en ebook.

6. Sälj ditt skräp på Blocket
Har du en massa extra som du inte behöver? Massa som ligger och skräpar runt? Sälj dem! De må vara skräp för dig men de är inte skräp för någon annan. Finns alltid någon som kommer uppskatta det du ser som skräp då alla inte har samma syn på saker. Du kan få en

7. Redigera ljud för andra människor
Detta är något som är ganska lätt att lära sig och även har en hög efterfrågan. Om du använder Windows kan du använda programmet Sony Sound Forge. Jag använder Sound Forge Audio Sutido, men om du gör detta professionellt bör du överväga en uppgradering till Sound Forge 9. Bli bra på att rediguera ut "um"s och "ah"s, det förekommer ofta i ljud. Något att bli ännu bättre på är att förstå flytet av en intervju och redigera ut delar som inte är vettiga. Annonsera din tjänst på oDesk eller Elance. Jag betalar människor för att göra detta för de podcaster jag sätter upp. 

Lycka till med att tjäna pengar, om du uppnår en professionell nivå kan du tjäna upp till 2500:- kr per dag, även mer.